LED TL Armaturen

De huidige verlichting vervangen door LED TL armaturen of daar op een nieuwe locatie gebruik van maken? Een hoogwaardige keuze, waarmee u kiest voor de combinatie van kwaliteit met duurzaamheid. Waterdicht in IP54 of IP65, afhankelijk van de manier waarop u daar graag gebruik van wilt maken. Uitgevoerd in kunststof, zodat u kunt rekenen op goede kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. Belangrijke eigenschappen die we met elkaar combineren. Voor nieuwe LE armaturen, die u kunt gebruiken in een professionele omgeving of in de garage, als u zoekt naar degelijke verlichting met een laag verbruik.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 142 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 142 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Uiteraard zijn de LED TL armaturen er in verschillende afmetingen en adviseren we u graag over de verschillende types en soorten. Zoekt u naar T8 of wilt u daar meer over weten? Onze specialisten leggen het u uit en kunnen meer vertellen over de juiste IP-waarde. Op die manier weet u zeker dat u er goed gebruik van kunt maken, in de omgeving waarin u daarmee aan de slag wilt. En twijfelt u tussen de enkele of de dubbele armaturen? We analyseren de situatie en kunnen op basis daarvan aangeven wat in uw gemak de beste keuze is. Met voldoende lichtopbrengst en volgens de andere normen of voorwaarden die er belangrijk zijn.

60 tot 150 centimeter

Benieuwd naar de verschillende LED TL armaturen die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld als het gaat om de grootte? De armaturen zijn er bijvoorbeeld in 60 centimeter lengte. Het zijn relatief kleine modellen, goed te gebruiken in meer compacte situaties. En is er meer ruimte beschikbaar? De grotere modellen zijn er tot 150 centimeter, net als in een aantal andere afmetingen. Goed geschikt om de ruimte mee te verlichten, zowel met de enkele als de dubbele modellen bij ons uit het assortiment.

Let bij de keuze voor de LED TL armaturen in ieder geval op de gebruikte fitting. Het gaat vaak om een T8-fitting, waar u zelf een verlichtingsbron bij kunt kopen. Die moet geschikt zijn voor de T8-fitting, iets waarover we natuurlijk graag met u meedenken en over kunnen adviseren. Op die manier kiest u voor de TL armaturen in LED die goed geschikt zijn. Op basis van de verlichtingsbronnen en aan de hand van bijvoorbeeld de IP-waarde. In een garage, een magazijn of een andere zakelijke omgeving. Goed van kwaliteit en met een lange levensduur, dat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

LED TL armaturen kopen: uitgebreid online aanbod

Gaat het u om een bepaald vermogen voor de LED TL armaturen, bijvoorbeeld om daar in de werkplaats gebruik van te kunnen maken? Bestel de enkele of de dubbele armaturen, die plaats bieden aan verlichting tot bijvoorbeeld 2x 40 Watt. Dat is veel voor LED-verlichting, dankzij de zuinige manier waarop die omgaat met elektriciteit. De lichtopbrengst is groot, bijvoorbeeld om een zakelijke ruimte tot in de kleinste details te verlichten. Met een goede gelijkmatigheid, zowel met de LED TL armaturen als de andere vormen van verluchting die er beschikbaar zijn.

Online heeft u de kans om de LED TL armaturen te kopen waar u naar op zoek bent. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen. Standaard 100 dagen op zicht en natuurlijk met een uitgebreide garantie, zodat het daar niet aan zal liggen. Een voordelige keuze met de laagsteprijsgarantie. U betaalt een lage prijs voor de LED TL armaturen, zowel in 150cm als de andere afmetingen. En komt u er zelf niet helemaal uit? Stel ons uw vragen, ook als u nadenkt over zakelijke toepassingen van de TL-armaturen in LED die u kunt bestellen.