LED Lampen E27

LED lampen E27 kopen? De populairste keuze, bijvoorbeeld om gloeilampen en spaarlampen te vervangen. Te vervangen door LED, om daar nog zuiniger en met een langere levensduur gebruik van te maken. Prachtige verlichting in de kleurtemperatuur die je zoekt, van helder en koel licht tot het warme wit voor in de woonkamer of de slaapkamer. Goed van kwaliteit en met een grote fitting, zodat je daar in de bestaande armaturen zonder problemen gebruik van kunt maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 224 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 224 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De E27 LED lampen zijn er natuurlijk in de reguliere witte kleur. Beschikbaar in verschillende kleurtinten, zoals warm wit, natuurlijk wit en helder of koel wit. Bestel de verlichting in 2700K, 3000K of zelfs 2200K voor een nog warmere kleur. En zoek je naar 4000K of naar 6400K voor een natuurlijke of heldere en koelere kleur? Wij hebben de meeste lampen voor je op voorraad. Of ontdek de gekleurde LED lampen E27. In rood en in groen, net als met een filament-lamp om daar op een heel sfeervolle manier gebruik van te maken. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, om online jouw verlichting te bestellen.

Dimbaar in ieder wattage

Zoek je dimbare LED lampen E27 lampen? De beste keuze om zelf de lichtsterkte te regelen, binnen het maximale aantal lumen waar je gebruik van maakt. Als functionele verlichting in de woonkamer en de gang, net als voor een fijne sfeer in de slaapkamer of de keuken. Je kunt er alle kanten mee op, dankzij de dimbare en niet-dimbare E27-lampen op basis van LED. Goed van kwaliteit en makkelijk online te bestellen, bijvoorbeeld om te gebruiken in lampen die je al hebt hangen. Met de bekende E27-fitting, die ook bekend staat als een grote of een brede fitting.

Let bij de keuze voor E27 LED lampen onder andere op de manier waarop je die kunt bedienen, net als de beschermingsgraad. Wil je er in de badkamer of een andere vochtige ruimte gebruik van maken? Dan dient de IP-waarde hoog genoeg te zijn om goede bescherming te bieden. In alle gevallen heb je de keuze uit bediening via het armatuur, via een wandschakelaar of zelfs met een mobiele app. Ontdek de verschillende mogelijkheden, zodat je daar online een keuze uit kunt maken. Voor een dimbare of niet-dimbare LED lamp met E27-fitting.

LED lampen E27 kopen

Nieuwe LED lampen E27 kopen en zeker weten dat die passen in de verlichting waar je nu gebruik van maakt? Houd er rekening mee dat je ter vervanging van 65W of 120W gebruik kunt maken van een veel lager vermogen. Je hebt voldoende aan bijvoorbeeld 8W of 12W. De vermogens liggen lager, omdat LED verlichting daar veel efficiënter mee omgaat. Het betekent een lager vermogen en een lagere energierekening, terwijl je kunt vertrouwen op dezelfde hoeveelheid licht. De beste keuze om de kamer op een duurzame manier te verlichten, met lampen die bovendien veel meer branduren kennen dan gloei- en zelfs spaarlampen.

Tenslotte is het belangrijk om rekening te houden met de diameter van de lampen. Ze zijn er in 115mm en bijvoorbeeld 143mm, waardoor daar veel verschil in kan zitten. Meet de lampen op die je nu gebruikt of houd rekening met de ruimte die er beschikbaar is in het armatuur dat je wilt gebruiken. Op die manier weet je zeker dat je met de nieuwe LED lampen E27 een goede keuze maakt, waar je zonder problemen gebruik van kunt maken. Voor duurzame verlichting met LED lampen, geschikt voor de E27-fitting die je daarvoor nodig hebt.