Buitenschakelaars

Buiten schakelaar kopen? De beste keuze om buitenverlichting te schakelen, eventueel te combineren met een buitenstopcontact. Speciaal bestand tegen regen en de andere invloeden van het weer, zodat je daar geen last van zal hebben. Eenvoudig aan te sluiten en beschikbaar in zowel enkele als dubbele modellen. Om verschillende lichtpunten te schakelen, zoals je dat ook binnen gewend bent. Gemaakt van stevig kunststof, beschikbaar als enkelpolige schakelaar, als wisselschakelaar of als een serieschakelaar.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

21 artikel(en)

Sorteer op

21 artikel(en)

Sorteer op

Tip: benieuwd naar het type buiten schakelaar dat je nodig hebt of weet je niet goed hoe je die moet aansluiten? Wij leggen het je graag uit, zodat je daarmee een uitstekende keuze maakt. Voor in de tuin of op een andere locatie, die bijvoorbeeld vochtig is of waar veel vuil vrijkomt. De IP54-waarde is dan belangrijk, zodat je kiest voor een degelijke schakelaar die niet tot problemen zal leiden.

Vanuit ons assortiment met buiten schakelaars maak je eenvoudig een goede keuze. In enkel of dubbel, in alle gevallen met de IP54-waarde om daar buiten zonder problemen gebruik van te maken. Zoek naar de uitvoering die je nodig hebt, om die op een voordelige manier online te bestellen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waarmee we ervoor zorgen dat je die daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Enkel of dubbel: IP54

Je hebt de keuze uit enkele en dubbele buiten schakelaars. Zoek je een enkel model als serieschakelaar, bijvoorbeeld samen met een buitenstopcontact? Op die manier heb je de mogelijkheid om een elektrisch apparaat aan te sluiten. En die bovendien te schakelen, met de schakelaar die erbij is geplaatst. Ook als dubbel model, zodat je meerdere lichtpunten kunt schakelen en een stopcontact tot je beschikking hebt. De volledige vrijheid, zoals we daar ook binnen over het algemeen aan gewend zijn.

Uiteraard kun je met de buiten schakelaars rekenen op de belangrijke IP54-waarde. Dat betekent dat de modellen waterdicht zijn. Het gebruikte kunststof en de afdichting aan de onderkant werken op een goede manier samen. Om vocht en vuil buiten de deur te houden, ook tijdens een flinke regenbui. Een veilige en degelijke keuze, waarmee je zeker weet dat je daar buiten op de goede manier gebruik van kunt maken. Als wisselschakelaar en als serieschakelaar, net als wanneer je zoekt naar een enkelpolige schakelaar.

Buiten schakelaar kopen

De buiten schakelaar kopen en er daarmee voor zorgen dat je de aansluitingen kunt maken die je wilt? Wij zorgen er met de schakelaars en stopcontacten voor dat je buiten de verlichting en andere elektrische apparaten aan kunt sluiten. Met een stekker of door ze te schakelen, zonder je zorgen te hoeven maken over de invloeden van het weer. Belangrijk, omdat het met name in Nederland flink kan regenen en omdat de temperaturen natuurlijk hoog kunnen oplopen en diep kunnen dalen. Beschikbaar in een neutrale kleurstelling, waarmee je er op een min of meer onopvallende manier gebruik van kunt maken. In de tuin en op andere plekken voor buiten, in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Op zoek naar buiten schakelaars van goede kwaliteit, waar je ondertussen een lage prijs voor betaalt? Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit meer te veel. Bovendien heb je standaard 100 dagen bedenktijd, om de verschillende schakelaars eerst goed te beoordelen. En had je toch een ander model nodig of wil je die er nog bij bestellen? Wij maken het je graag gemakkelijk. Bovendien ontvang je een uitgebreide garantie op al onze producten. Je kiest voor buiten schakelaars in de hoogste kwaliteit, waar je aan de andere kant een zo laag mogelijke prijs voor betaalt.