LED Strips RGB 10 Meter

LED strip RGB in 10 meter kopen? De ideale keuze om gekleurde verlichting op te hangen of neer te leggen. Eenvoudig in te stellen in de kleur die je wenst, gewoon met de meegeleverde afstandsbediening. Kies de kleur en gebruik de geheugenfunctie om die steeds opnieuw in te schakelen. Of wissel de kleur, bijvoorbeeld aan de hand van het seizoen, de sfeer op dat moment of de specifieke avond die je wilt organiseren. Dankzij de LED strips in kleur heb jij de volledige controle.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

De RGB LED strips zijn uitstekend van kwaliteit, dankzij de hoogwaardige LEDs die daarvoor worden gebruikt. Ze garanderen een hoge lichtopbrengst, al is er een dimmer beschikbaar om de lichtsterkte zelf in te stellen. Je bepaalt op die manier hoe fel de verlichting brandt, waarmee je zorgt voor zowel de gewenste kleur als de sfeer die je daarmee wilt uitstralen. Het is de makkelijkste en bovendien meest zuinige manier om de verlichting vorm te geven, waarmee je maximale flexibiliteit hebt. Beschikbaar in 10 meter lengte, net als in andere afmetingen waar je naar op zoek bent.

RGB LED strip: alle kleuren

Dankzij de LED in rood, groen en blauw heb je de mogelijkheid om alle kleuren van de regenboog in te stellen. Je bepaalt eenvoudig zelf welke kleur je wilt gebruiken en die kun je natuurlijk ook weer wisselen. Kies voor geel, paars, oranje en de verschillende tinten rood, groen en blauw. Je hebt de keuze uit tal van kleuren, die je met de afstandsbediening op een heel eenvoudige manier in kunt stellen. Eenvoudig af te stemmen op de sfeer van dat moment of helemaal willekeurig, waarmee je keer op keer voor een andere uitstraling zorgt.

De LED strips in RGB in bijvoorbeeld 10 meter beschikken over een aantal handige programma’s, waar je op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Ideaal om de verlichting te dimmen of om de snelheid te regelen. En ontdek de andere mogelijkheden, waarmee je zorgt voor feestelijke verlichting of juist een heel ontspannen sfeer. De LEDs branden in de kleur die je wilt, terwijl ze heel weinig energie gebruiken. Het is op die manier bovendien een energiezuinige keuze, waarmee de energierekening flink omlaag kan. Bovendien profiteer je van een lange levensduur, zodat het een duurzame keuze is om lang gebruik van te maken.

10 meter LED strip met afstandsbediening

De 10 meter LED strip RGB bestel je met een afstandsbediening of als verlenging van het eerste model. Daarmee zorg je ervoor dat je eenvoudig de kleur kunt instellen en je de slang daarna netjes op maat kunt maken. Heb je meer lengte nodig en zoek je naar 20 of zelfs 50 meter? Of gaat het je om een paar meter extra ten opzichte van wat je al hebt? Wij zorgen er vanuit ons brede assortiment voor dat je de LED slang in kleur zo lang of zo kort kunt maken als je wilt, om daarmee de verlichting af te stemmen op de sfeer die je wilt creëren.

Bekijk de LED strips RGB in 10 meter eenvoudig online, waar je natuurlijk de mogelijkheid hebt om die te bestellen. Stel onze specialisten je vragen over de strips of bestel ze meteen online. In veel gevalen hebben we die gewoon op voorraad, waardoor we jouw bestelling meteen voor je in orde kunnen maken. Jij hebt de LED strip in kleur snel in huis, om daar meteen mee aan de slag te gaan en de verlichting in te stellen in de kleur die je wilt.