LED Railspots

LED railspots kopen? Beschikbaar als complete set en in losse lampen, zodat je daar heel flexibel gebruik van kunt maken. In unieke designs en de populairste kleuren, net als op basis van het vermogen dat je nodig hebt. Op een spanningsrail in zwart of in wit, waarmee je het design van de lampen daar mooi op kunt afstemmen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De LED railspots hebben een vermogen van 8W tot meer dan 30W. Ter vervanging van de hogere wattages op basis van traditionele lichtbronnen, of als nieuwe keuze in de ruimte. Ideaal in de woonkamer en de slaapkamer, net als in de showroom, een winkel of een andere zakelijke omgeving. Met verlichting die bijdraagt aan de sfeer of die ook functioneel uitstekende mogelijkheden biedt. Vanuit een railverlichting set, waarbij je steeds zelf kunt bepalen op welke plek je de spots plaatst.

Bovendien heb je de keuze uit verschillende kleurtemperaturen. Ben je voor de railspots in het unieke design op zoek naar sfeer in warm wit? Dan is 3000K waarschijnlijk goed geschikt. Terwijl 4000K en 4200K zorgen voor een meer natuurlijke uitstraling van het licht. 6000K zorgt voor een helder en koel wit licht, dat goed geschikt is om bij te concentreren en te werken.

Ronde en rechthoekige LED railspots

Je hebt de keuze uit een breed assortiment, met daarin allerlei soorten modellen. Voor ronde LED railspots, net als de rechthoekige modellen die zorgen voor een meer moderne uitstraling. Bijvoorbeeld in combinatie met een spanningsrail in zwart, net als in wit of een andere kleur waar je gebruik van wilt maken. Geschikt voor 1 fase of voor 3 fase, iets om rekening mee te houden als je daar gebruik van maakt. En als je daar de juiste railspots bij uitzoekt. Altijd op basis van LED, zodat je daar op een zuinige en duurzame manier gebruik van kunt maken.

Let bij de keuze voor de railspots op basis van LED onder andere op de lichthoek en de lichtopbrengst. De lichthoek geeft aan onder welke hoek het ligt uit zal stralen. Belangrijk, bijvoorbeeld als je de spots op de rail wilt gebruiken om een bepaald element uit te lichten. Op de wand of op een andere plek in de ruimte, die meer aandacht verdient dankzij het licht. En gebruik de lichtopbrengst in het aantal lumen, om de kracht van de verlichting te bepalen. Van heel sfeervol in 600 lumen tot de krachtige stralers met 3900 lumen aan opbrengst of meer.

LED railspots kopen

De huidige railspots vervangen door gebruik te maken van LED? Vervang de spanningsrail en de spots, door de modellen die voorkomen dat je nog langer hoge wattages moet gebruiken. Bijvoorbeeld om spots van 56W, 80W of zelfs 320W te vervangen. Door de veel meer zuinige modellen op basis van LED. Ze gebruiken een fractie van de energie, om tot dezelfde lichtopbrengst te komen. Zodat de energierekening flink omlaag kan, terwijl je er op een vergelijkbare manier gebruik van kunt blijven maken.

Chromen, zwarte, zilveren of witte LED railspots kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, altijd op basis van de hoogste kwaliteit. Waar je op een flexibele manier gebruik van kunt maken, dankzij de spanningsrail om ze aan te bevestigen. Standaard bij ons uit de eigen voorraad, zodat je bestellingen van voor 23:00 uur de volgende werkdag in huis hebt. Om ze vervolgens 100 dagen op zicht te houden, zodat je met de LED railspots zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Waarvoor je bovendien niet te veel betaalt, dankzij onze laagsteprijsgarantie.