LED Plafonnieres

LED plafonnières kopen? Beschikbaar in ovale vorm, net als in een rechthoek of rond. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment, waarvan de meeste producten meteen uit voorraad leverbaar zijn. Met een plafonnière maak je een mooie keuze voor aan het plafond. In LED zijn het bovendien zuinige lampen, zodat je daar heel duurzaam gebruik van kunt maken. Profiteer van het beste uit meerdere werelden, uiteraard op basis van een lamp in goede kwaliteit en met degelijke materialen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 1192 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 1192 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Met LED plafonnières kun je bestaande modellen vervangen. Ideaal als je het stroomverbruik omlaag wilt brengen, met dezelfde lichtopbrengst die je gewend bent. De modellen met lage vermogens vervangen de traditionele gloei- en spaarlampen met hogere vermogens. De hoeveelheid licht is hetzelfde, en is bovendien beschikbaar in warm wit, in natuurlijk wit of in helder of koel wit. Je hebt op die manier de keuze uit een uitgebreid assortiment, zodat je daarmee altijd de juiste keuze maakt.

Lamp in LED: zuinig en duurzaam

Zoek je naar een zuinige en duurzame lamp in LED? Onze plafonnières zijn dan een uitstekende keuze. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een bewegingssensor, waardoor het niet meer nodig is om de lamp handmatig in te schakelen. In plaats daarvan gaat de verlichting automatisch aan zodra je de kamer inloopt. Uiteraard kun je zelf instellen hoelang de verlichting aan moet blijven. Bovendien zal de verlichting weer uitschakelen als er geen sprake meer is van beweging, waardoor je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Met een bewegingssensor is de plafonnières ultiem duurzaam, omdat je de verlichting nooit meer te lang aan laat staan. En gaat het om een reguliere LED lamp? Ook dat is een duurzame keuze, omdat de lamp met een laag vermogen toch zorgt voor een hoge lichtopbrengst. De lamp gaat een veel grote aantal branduren mee en verbruikt weinig energie. Het is op die manier een goede investering in een lagere energierekening, net als in een langere levensduur van de lampen die je aan het plafond hebt hangen.

Plafonniere: stijlvolle keuze

Benieuwd naar de plafonnières voor LED die er beschikbaar zijn? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, met daarin verschillende mooie modellen. Zoek je bijvoorbeeld naar een witte of een zwarte plafonnière? Wij zorgen er bij ons in het assortiment voor dat je op basis van de kleur of de vormgeving eenvoudig een keuze kunt maken voor de modellen die je aanspreken. De ideale keuze voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of een andere ruimte in huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je in de hal of entree een mooie lamp op kunt hangen. Je kunt die met een bewegingssensor zelfs automatiseren, waardoor je nooit meer in het duister naar binnen zal stappen.

Uiteraard heb je binnen de verschillende plafonnières de keuze uit diverse materialen. Zoek je specifiek naar glas of bijvoorbeeld naar kunststof? Vergelijk de diverse modellen, waarmee je ervoor zorgt dat je de kamer op de juiste manier af kunt werken. Bovendien zorgt de lamp voor voldoende verlichting, in ons geval op basis van LED. Je maakt daarmee een duurzame en zuinige keuze, goed geschikt voor de kamer waarin je de lamp wilt ophangen.

LED plafonnières kopen

Wil je een plafonnière kopen? Bekijk de modellen met IP10, IP20 en bijvoorbeeld IP44 of een andere IP-waarde. Je maakt op die manier een goede keuze voor de woonkamer, de slaapkamer en zelfs de badkamer of een andere natte ruimte. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waaruit je de lamp kunt bestellen die jij graag wilt ophangen.

Je profiteert bij ons altijd van de laagsteprijsgarantie, zowel voor de LED plafonnières als andere modellen die er beschikbaar zijn. De lampen heb je natuurlijk 100 dagen op zicht, zodat je op je gemak kunt bepalen of het voor jou inderdaad de lamp is die je graag wilt gebruiken.