LED Lampen G9

LED lampen G9 kopen? De beste keuze om jouw traditionele lampen voor G9-fittingen te vervangen. Voor een meer energiezuinig alternatief met dezelfde lichtopbrengst. En met een groter aantal branduren, om daar langer gebruik van te kunnen maken. Natuurlijk in de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent en ook gewoon dimbaar. Of juist niet als je dat niet belangrijk vindt. Zodat je online de lampen kunt bestellen die je zoekt. En je daarmee op de lange termijn eenvoudig bespaar, dankzij een lager energieverbruik en een lagere energierekening.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

We zorgen er met de LED lampen G9 voor dat je met veel minder energie voor dezelfde lichtopbrengst kan zorgen. In lampen die langer mee gaan, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Zodat je hier veel meer duurzaam gebruik van kunt maken. Voor binnen op basis van IP20 en IP22, net als in een vochtige ruimte met de modellen in IP42. Waarbij de IP-waarde staat voor de beschermingsklasse tegen vocht en vuil. Om te voorkomen dat die het lampje binnen kunnen dringen, zodat je er zonder problemen gebruik van kunt maken.

Dimbaar en in meerdere kleurtemperaturen

Wil je de LED lampen G9 dimbaar bestellen of vind je dat juist niet zo belangrijk? Wij laten je zien welke verschillende modellen er beschikbaar zijn. En hoe je eenvoudig de kleurtemperatuur kiest waar je naar op zoek bent. Om daar op een mooie manier gebruik van te maken, bijvoorbeeld in het sfeervolle warm wit. Je hebt de keuze uit 2700K en 3000K. Als twee kleurtemperaturen voor warm wit, waarmee je het heel eenvoudig gezellig maakt. Of gebruik 4200K, voor een lichtkleur die het meest lijkt op daglicht. Met 6400K en 6500K kies je voor het meer heldere en koele witte licht. Dat is vooral goed geschikt om bij te werken en je goed bij te kunnen concentreren.

Maak gebruik van de dimbare en andere LED lampen G9, in de kleurtemperatuur die je nodig hebt. Bijvoorbeeld om de verlichting die je al hebt zitten te vervangen. Waarvoor je voldoende hebt aan een vermogen van bijvoorbeeld 1,5W, 2W of 5W. Zodat je lampen kunt vervangen met veel hogere wattages, waar je dankzij LED geen gebruik meer van hoeft te maken. Zodat de lampjes dezelfde hoeveelheid licht uitstralen, maar daar aan de andere kant niet meer zoveel energie voor nodig hebben.

LED lampen G9 met steekfitting

Zoek je naar LED lampen G9 met de bekende steekfitting? De lampjes werken hetzelfde als de originele modellen, die je nu misschien al in de armaturen hebt zitten. Dat betekent dat je de lampjes kunt vervangen zoals je gewend bent. Door de oude lampjes eruit te halen en de nieuwe erin te steken. Houd er wel rekening mee dat je een LED-dimmer moet plaatsen als je gebruik wilt maken van de dimbare LED lampen G9. Alleen op die manier voorkom je dat de lampjes gaan flikkeren als je het licht wilt dimmen.

Je kunt de LED lampen G9 eenvoudig online bestellen, net als de andere LED lampen uit ons uitgebreide assortiment. Waarmee we je graag helpen om een veel meer duurzame en energiezuinige keuze te maken. Dankzij verlichting die veel langer mee zal gaan en die ondertussen minder energie nodig heeft. Om toch voor dezelfde hoeveelheid licht te zorgen, waarmee je een fijne sfeer aanbrengt of waarbij je goed kunt werken. Je hebt alle verlichting die je bestelt standaard 100 dagen op zicht, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. Bijvoorbeeld met de LED lampen G9, waarmee we meteen aan de slag gaan zodra jij ze online bestelt.

Benieuwd naar de lichtopbrengst van de G9 LED lampen, op basis van het lage vermogen om de verlichting heel zuinig te gebruiken? Je hebt aan 3W of aan 10W waarschijnlijk voldoende, ook als je voorheen een veel hoger vermogen gebruikte met traditionele lampen. De verlichting op basis van LED vervangt lampen met 24W of 80W. Dat is het grote geheim van LED lampen, waardoor ze een stuk zuiniger zijn en bovendien veel langer meegaan. Je kunt vertrouwen op een groot aantal branduren met een laag verbruik, waardoor de energierekening omlaag kan. Bovendien hoef je de lampen niet snel te vervangen, om er jaren mee vooruit te kunnen.

Steekfitting LED

De LED lampen in G9 staan ook wel bekend als lampen met een steekfitting. Dat geldt zowel op basis van LED als voor de meer traditionele verlichting waar je gebruik van kunt maken. Je steekt de lamp in de armaturen, dankzij de fitting die daar speciaal voor geschikt is. De plaatsing is makkelijk en kan eigenlijk niet verkeerd gaan. Wel is het belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen waar je gebruik van maakt. Daarmee zorg je ervoor dat het geheel goed past, om er eenvoudig gebruik van te maken in de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent.

Benieuwd naar de lichtopbrengst, op basis van het relatief lage vermogen van de G9-verlichting in LED? Je kunt zorgen voor bijvoorbeeld 300 lumen of zelfs 800 lumen. Op die manier stralen de lampen voldoende licht uit, zonder dat je daar aan de andere kant veel vermogen voor nodig hebt. In plaats daarvan weet je zeker dat de energierekening omlaag kan en dat de lampen lang meegaan. Daar staat voldoende lichtopbrengst tegenover, zodat je op een moderne manier gebruik kunt maken van de steekfittingen.

Bekijk de dimbare G9 LED Lampen

LED lampen bestsellers

LED lampen G9 in diverse afmetingen

Benieuwd naar de juiste maat? Het is belangrijk om voor de G9-steekfittingen goed te kijken naar de diverse afmetingen die er beschikbaar zijn. Zoek je bijvoorbeeld naar verlichting met een diameter van 13,7mm of 18,4mm? Die afmetingen zijn vooral belangrijk als je de huidige verlichting wilt vervangen door een meer zuinige optie op basis van LED. De steekfittingen werken op dezelfde manier, maar dan met een lager vermogen en daardoor op basis van lagere kosten. En ken je ook de hoogte? Bekijk bijvoorbeeld de modellen in 51,5mm of in 63mm.

Twijfel je over de afmetingen van de G9 LED lampen die je nodig hebt of weet je niet zeker hoeveel lumen of vermogen je nodig hebt? Geen probleem, daarover denken we graag met je mee. We zijn jouw specialist in LED verlichting, zowel als je zoekt naar G9 als in andere uitvoeringen. Wij geven je aan welke verlichting er beschikbaar is en kunnen je uitleggen over de kleurtemperaturen. Ga je voor warm wit en gezellige sfeer of juist voor helder en koel wit om je goed bij te concentreren? Wij helpen je de juiste G9 LED lampen te bestellen, zodat je daar goed gebruik van kunt maken.