LED Lampen G9

LED lampen in G9 gezocht? Het is kleine verlichting met een laag vermogen, waarmee je toch kunt rekenen op voldoende lichtopbrengst. Beschikbaar in bijvoorbeeld 2700K, in 4200K of in 6400K. Op die manier kies je voor warm wit licht, voor natuurlijk wit licht of voor helder en koel wit licht. De verschillende kleurtemperaturen maken het licht geschikt voor de juiste sfeer, om het daglicht te imiteren of om er overdag voor te zorgen dat je daar goed bij kunt werken. Je hebt de keuze uit verschillende G9 LED lampen, bovendien beschikbaar in diverse afmetingen.

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Benieuwd naar de lichtopbrengst van de G9 LED lampen, op basis van het lage vermogen om de verlichting heel zuinig te gebruiken? Je hebt aan 3W of aan 10W waarschijnlijk voldoende, ook als je voorheen een veel hoger vermogen gebruikte met traditionele lampen. De verlichting op basis van LED vervangt lampen met 24W of 80W. Dat is het grote geheim van LED lampen, waardoor ze een stuk zuiniger zijn en bovendien veel langer meegaan. Je kunt vertrouwen op een groot aantal branduren met een laag verbruik, waardoor de energierekening omlaag kan. Bovendien hoef je de lampen niet snel te vervangen, om er jaren mee vooruit te kunnen.

Steekfitting LED

De LED lampen in G9 staan ook wel bekend als lampen met een steekfitting. Dat geldt zowel op basis van LED als voor de meer traditionele verlichting waar je gebruik van kunt maken. Je steekt de lamp in de armaturen, dankzij de fitting die daar speciaal voor geschikt is. De plaatsing is makkelijk en kan eigenlijk niet verkeerd gaan. Wel is het belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen waar je gebruik van maakt. Daarmee zorg je ervoor dat het geheel goed past, om er eenvoudig gebruik van te maken in de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent.

Benieuwd naar de lichtopbrengst, op basis van het relatief lage vermogen van de G9-verlichting in LED? Je kunt zorgen voor bijvoorbeeld 300 lumen of zelfs 800 lumen. Op die manier stralen de lampen voldoende licht uit, zonder dat je daar aan de andere kant veel vermogen voor nodig hebt. In plaats daarvan weet je zeker dat de energierekening omlaag kan en dat de lampen lang meegaan. Daar staat voldoende lichtopbrengst tegenover, zodat je op een moderne manier gebruik kunt maken van de steekfittingen.

Bekijk de dimbare G9 LED Lampen

LED lampen bestsellers

LED lampen G9 in diverse afmetingen

Benieuwd naar de juiste maat? Het is belangrijk om voor de G9-steekfittingen goed te kijken naar de diverse afmetingen die er beschikbaar zijn. Zoek je bijvoorbeeld naar verlichting met een diameter van 13,7mm of 18,4mm? Die afmetingen zijn vooral belangrijk als je de huidige verlichting wilt vervangen door een meer zuinige optie op basis van LED. De steekfittingen werken op dezelfde manier, maar dan met een lager vermogen en daardoor op basis van lagere kosten. En ken je ook de hoogte? Bekijk bijvoorbeeld de modellen in 51,5mm of in 63mm.

Twijfel je over de afmetingen van de G9 LED lampen die je nodig hebt of weet je niet zeker hoeveel lumen of vermogen je nodig hebt? Geen probleem, daarover denken we graag met je mee. We zijn jouw specialist in LED verlichting, zowel als je zoekt naar G9 als in andere uitvoeringen. Wij geven je aan welke verlichting er beschikbaar is en kunnen je uitleggen over de kleurtemperaturen. Ga je voor warm wit en gezellige sfeer of juist voor helder en koel wit om je goed bij te concentreren? Wij helpen je de juiste G9 LED lampen te bestellen, zodat je daar goed gebruik van kunt maken.