Slimme LED Panelen

LED panelen voor slimme verlichting gezocht? Met een smart LED paneel profiteer je optimaal van de vele voordelen die deze energiezuinige verlichting te bieden heeft. Het garandeert een laag energieverbruik, net als met de niet-slimme panelen. Tegelijkertijd heb je veel meer mogelijkheden om het licht te bedienen, te dimmen en zelfs van kleur(temperatuur) te laten wisselen. Dus ben je op zoek naar de toekomst van LED panelen? Dan is dit een uitstekende investering waar je lang plezier van zal hebben.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

17 artikel(en)

Sorteer op

17 artikel(en)

Sorteer op

Zoek je naar een slimme plafondlamp in de vorm van een LED paneel? Dan is dit de beste keuze, die je kunt gebruiken in het typische systeemplafond op kantoor. En in andere ruimten natuurlijk. Kijk goed naar de afmetingen van de panelen die je bestelt, zodat je zeker weet dat je daar in het plafond gebruik van kunt maken. Het maakt het makkelijk om de verlichting netjes weg te werken, om die vervolgens gewoon draadloos en dus slim te kunnen bedienen.

Smart verlichting op kantoor

Wil je gebruik maken van smart verlichting op kantoor? Of wil je de LED panelen op een andere plek toepassen? Met deze modellen zorg je ervoor dat je ze gewoon via wifi aan kunt sturen. Dat betekent dat je geen gebruik meer hoeft te maken van een lichtschakelaar. In plaats daarvan is er een afstandsbediening beschikbaar of zorg je er in de app voor dat je instelt welke sfeer je wilt creëren.

Zoek je bijvoorbeeld LED panelen in meerdere kleurtemperaturen? Je kunt ze met de afstandsbediening of in de app instellen in bijvoorbeeld 6000K voor helder en koel wit licht. Dat is de meest productieve keuze, waar je bijvoorbeeld in de werkplaats goed bij kunt werken. En wil je gebruik maken van zo natuurlijk mogelijk licht, dat lijkt op daglicht? Kies dan voor 4000K. Ten slotte kun je zelfs zorgen voor 3000K, om een meer sfeervol en warm wit licht uit te stralen.

Sommige LED panelen die smart zijn kun je zelfs gebruiken in alle kleuren van de regenboog. Dankzij rood, groen en blauw kun je er alle mogelijke kleuren en tinten mee mengen. Zo zorg je eenvoudig voor de sfeer waar je op dat moment zin in hebt. Dus ben je op zoek naar niets minder dan het beste en de ultieme flexibiliteit? De LED panelen in kleur zijn dan een uitstekende keuze, bijvoorbeeld in de showroom, in de winkel of op een andere plek waar je het bijzonder wilt maken.

LED panelen slimme verlichting kopen

Je zorgt met de LED panelen voor slimme verlichting voor een zuinige oplossing die je heel toegankelijk en makkelijk kunt gebruiken. Natuurlijk zijn de panelen netjes in te bouwen, bijvoorbeeld dankzij de afmeting van 60 x 60cm. Zo maak je een goede keuze op kantoor en in andere plekken, waar je ervoor zorgt dat je er handig mee aan de slag kunt. Stel de verlichting in met een afstandsbediening of via de app. Of gebruik de scènes en automatische programma’s om vooraf in te stellen hoe je de verlichting op allerlei momenten wilt instellen.

Wij hebben de LED panelen voor slimme verlichting in de meeste gevallen op voorraad. Dat betekent dat we snel aan de slag kunnen met je bestellen, waarna je de verlichting zo snel mogelijk bij je thuis hebt. Bovendien heb je 100 dagen bedenktijd, om op je gemak te bepalen of dit inderdaad de juiste keuze is. En twijfel je over de LED panelen voor smart verlichting of een van de andere oplossingen die je online kunt bestellen? Stel ons je vragen, dan denken we natuurlijk graag met je mee.