LED Inbouwspots Badkamer

LED inbouwspots voor in de badkamer kopen? Let erop dat ze goed waterdicht zijn, op basis van de juiste IP-waarde. Dat voorkomt dat er vocht naar binnen kan dringen of dat stof tot problemen kan leiden. In plaats daarvan kun je er vanuit gaan dat de spots geschikt zijn om zelfs in een natte ruimte zoals de badkamer te gebruiken. Ideaal om in te bouwen in het plafond, waarmee je ervoor zorgt dat er voldoende verlichting beschikbaar is of om een mooi element uit te lichten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 275 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 275 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Uiteraard zijn de badkamer inbouwspots met LED beschikbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld dimbaar of niet-dimbaar. Wil je zelf de lichtsterkte kiezen of af en toe zorgen voor een fijne romantische sfeer? De dimbare verlichting is dan een uitstekende keuze voor bij jou in de badkamer. Wij helpen je spotjes in de natte ruimte in te bouwen, waarbij je natuurlijk een geschikte dimmer kunt bestellen. De combinatie van een LED-dimmer en een LED-inbouwspot werkt goed samen, waarmee je bijvoorbeeld voorkomt dat de verlichting kan gaan knipperen.

IP67-bescherming: voor de badkamer

De LED inbouwspots voor in de badkamer beschikken over de juiste IP-waarde, waarmee ze bestand zijn tegen de vochtige ruimte. Het voorkomt dat er vocht naar binnen kan dringen, omdat dit tot problemen zou leiden met de verlichting. In plaats daarvan zijn er speciale afdichtingen aangebracht, die ervoor zorgen dat je de verlichting op een veilige manier kunt gebruiken. Bovendien voorkomt het dat de verlichting snel kapot gaat, waardoor je optimaal profiteert van de langere levensduur van LED. De verlichting gaat zonder problemen jarenlang mee en verbruikt weinig energie, waardoor de energierekening bovendien (flink) omlaag kan.

De IP67-spotjes voor in de badkamer kun je eenvoudig zelf inbouwen. Let goed op de (inbouw)diameter van de verschillende exemplaren. Kies verlichting die goed past, bijvoorbeeld op basis van de halogeenspots die je wilt vervangen. En houd er daarbij rekening mee dat het vermogen op basis van LED een stuk lager mag zijn. De spots met 5W en 6W vermogen zijn goed geschikt voor in de badkamer. Ze hebben ruim voldoende lichtopbrengst, waardoor je daar in de badkamer goed gebruik van kunt maken. In combinatie met een dimmer zal je zelfs merken dat je de lichtsterkte in veel gevallen een beetje terug kunt draaien, terwijl toch voldoende licht beschikbaar is.

Waterdichte LED inbouwspots kopen

Wil je waterdichte LED inbouwspots kopen, zodat je daar in de badkamer gebruik van kunt maken? Wij helpen je mooie spotjes in de badkamer in te bouwen, die daar speciaal voor geschikt zijn. Je hebt de keuze uit verschillende kleurtemperaturen, waarmee je bovendien zelf de sfeer bepaalt. Ga je voor helder en koud wit licht, voor natuurlijk wit licht of wellicht voor warm-wit licht? Die laatste is het meest sfeervol, terwijl het heldere en koele licht je meer productief en actief maakt. Ideaal om vroeg op te staan, waarna je klaar bent voor de rest van de dag.

De LED inbouwspots zijn er zowel rond als vierkant, bijvoorbeeld in chroom en wit. Maak online een keuze uit de verschillende varianten die er beschikbaar zijn of vraag onze specialisten om hun advies. We denken graag met je mee over de waterdichte LED inbouwspots voor in de badkamer, waar je op een veilige manier gebruik van kunt maken. Dankzij de IP67-waarde zijn de spots bestand tegen het vocht in de natte ruimte, om daar veilig de badkamer mee te kunnen verlichten. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarvan een groot deel bovendien direct leverbaar is.