Zakelijk LED

Zakelijk LED inkopen? Met een zakelijk account bij BES LED profiteer je altijd van extra korting en voordelen.

  • Direct meer korting
  • Laagsteprijsgarantie
  • Tot 10 jaar BES LED garantie
  • 98% uit eigen voorraad leverbaar
  • +100.000 tevreden klanten
  • Gratis deskundig advies van onze lichtprofessionals
  • Track & Trace, volg je pakket

We hebben meer dan 500+ verschillende en 10.000+ aantal producten direct uit voorraad leverbaar. Van lichtbronnen, armaturen en accessoires voor op kantoor, in het magazijn of elders op de zaak. Ben je een projectaannemer en wil je groot inkopen?

BES LED Nikkelstraat

Loyaliteit wordt beloond

Een ander mooi voordeel van zakelijk LED kopen bij BES LED is dat trouwe klanten beloond worden. Hoe meer en vaker je bij ons komt shoppen, des te meer je profiteert van hoge kortingen op de complete bestellingen. Dat is nog eens fijn inkopen voor de zaak!

Onze servicegerichte werkwijze en scherpe prijzen zijn één van de redenen waarom steeds meer zakelijke klanten zich aansluiten aan het zakelijk netwerk van BES LED. In ons zakelijk netwerk profiteer je van meer voordeel op producten met A-kwaliteit. BES LED is dé zakelijke LED leverancier van Nederland & België.

Zakelijk LED

Zakelijk LED verlichting kopen met garantie

Wanneer je zakelijk LED inkoopt bij BES LED ben je gegarandeerd van minimaal 1 jaar garantie op elk product. Bij sommige producten ben je zelf verzekerd van een garantie van 10 jaar. Al onze producten worden direct bij de fabrikant ingekocht, zo garanderen en controleren we kwaliteit.

Zodra een product wordt geproduceerd dan gaat deze door een strenge selectieprocedure. Als de kwaliteit van het product matig is, dan kopen we het niet in. Al onze producten voldoen aan internationale standaarden en zijn dan ook internationaal gecertificeerd. Doordat we zelf de kwaliteitscontrole in de gaten houden en direct bij de fabrikant inkopen, ben je verzekerd van de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Zakelijk LED Verlichting

Zakelijk LED verlichting

Zakelijk LED verlichting is een breed begrip waar veel producten onderen vallen. De meest verkochte zakelijke LED verlichting zijn vaak LED spots, LED panelen, LED TL buizen, LED bouwlampen en High Bays.

LED Panelen worden vaak op de zaak geplaatst in bijvoorbeeld kantoorruimtes, omdat kantoren een groot deel van de dag belicht zijn profiteert de ondernemer met panelen van een lage energierekening. In magazijnen kan het belangrijk zijn om goed en helder licht te hebben, vaak nemen zakelijke klanten met een magazijn helder witte High Bays.

Zo heeft bijna elke ondernemer licht nodig bij het draaien van de zaken en is LED verlichting de perfecte oplossing dankzij de lange levensduur, lage energieverbruik en duurzaamheid. Wij denken graag met je mee en voorzien je van advies omtrent zakelijk LED verlichting.

Naast grote aanbestedingen krijgt BES LED ook steeds vaker te maken met projectaannemers die zakelijk LED willen kopen voor het verlichten van meerdere woningen of andere ruimtes. Welke LED verlichting je ook nodig hebt voor je eigen doeleinden in onze webshop hebben we een groot aanbod met 95% op voorraad.

Bij BES LED ben je gegarandeerd van een snelle bezorging op je bestelling en een flexibele partner. Maak direct je account aan en ervaar zelf het voordeel.

Zakelijk LED Kopen