LED Balken

Professionele LED balken kopen? Goed geschikt voor in de garage, net als in werkplaatsen en andere zakelijke ruimtes. Goed van kwaliteit en toch met onze laagsteprijsgarantie, zodat u daarvoor niet te veel betaalt. Uitgevoerd in kunststof of aluminium, waar onze specialisten u goed over kunnen adviseren. In combinatie met het vermogen in Watt en bijvoorbeeld de kleurtemperatuur. Het zijn een aantal belangrijke eigenschappen, waarmee we er graag voor zorgen dat u de verlichtingsbalken goed kunt gebruiken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 81 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 81 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Let bij de keuze voor LED balken bovendien op de kleurtemperatuur en natuurlijk de IP-beschermingsgraad, als u daar buiten of in een natte ruimte gebruik van wilt maken. Het zijn een paar belangrijke eigenschappen, waarmee u ervoor zorgt dat de LED verlichting goed geschikt is voor de toepassing. Iets waarover we graag met u meedenken. En twijfelt u over de keuze voor LED of meer traditionele verlichtingsbronnen? We rekenen graag uit hoeveel zuiniger de LED balken zijn, zodat u de investering dankzij het lagere verbruik heel eenvoudig kunt terugverdienen.

60 tot 150 centimeter

Benieuwd naar de verschillende modellen LED balken die er beschikbaar zijn? Ze zijn er bijvoorbeeld om 60cm, voor de meer compacte toepassingen. Makkelijk te combineren en te plaatsen, ook als er niet zoveel ruimte beschikbaar is. En zoekt u aan de andere kant naar de grotere modellen? Denk dan na over 120cm of zelfs over 150cm. Het is de afmeting van het armatuur, dat we op die manier bijvoorbeeld kunnen afstemmen op de panelen in het plafond. Of plaats de balken aan de wand, zodat u daar weer op een heel andere manier gebruik van kunt maken. Van heel stoer en creatief tot meer functioneel om bij te werken, wij denken graag mee over wat er mogelijk is.

Zoekt u naar waterdichte LED balken? Kies de modellen met een IP-waarde van 65. Op die manier hebben stof en vocht geen kans, zodat u daar op een zorgeloze manier gebruik van kunt maken. Het alternatief is een IP-waarde van bijvoorbeeld 20. Dat betekent dat u er binnen prima gebruik van kunt maken, maar dat dit buiten niet mogelijk is. We denken aan de hand daarvan graag met u mee over de LED balken die het best geschikt zijn. In natuurlijk wit licht (4000K) en in helder of koel wit licht (6000K). Ideaal om bij te werken en in andere professionele omgevingen, maar minder goed geschikt voor een sfeervolle situatie.

LED balken kopen: uitgebreid online aanbod

Wilt u de LED balken kopen en zoekt u daarvoor naar het beschikbare aanbod? Vergelijk de verschillende modellen in kunststof en aluminium. En kijk bijvoorbeeld naar de lichthoek, die kan variëren an 120 tot 150 graden. Een bredere lichthoek zorgt ervoor dat het licht over een groter gebied uit zal stralen. Online heeft u de keuze uit modellen van OSRAM en van ons eigen merk, zodat we u altijd de laagsteprijsgarantie kunnen bieden. Een goedkope keuze voor LED balken van goede kwaliteit, zodat het aan de duurzaamheid in ieder geval niet zal liggen.

Online profiteert u van de laagste prijzen. Bovendien heeft u de aankopen altijd 100 dagen op zicht en kunnen we die vaak vanuit voorraad verzenden. Bestelt u online de LED balken die u nodig heeft? We gaan daar meteen mee aan de slag. Als we de producten op voorraad hebben ontvangt u die bij bestellingen voor 23:00 uur standaard de volgende werkdag. Zo heeft u alles snel in huis, om de LED verlichting op te hangen en daar vanuit de balken op een professionele manier gebruik van te maken.