WIZ slimme verlichting

WIZ slimme verlichting kopen? De lampen bedien je gewoon via wifi, om ze makkelijk en op afstand aan te kunnen sturen. Dus wil je thuis alvast de lampen aandoen? Of ga je naar bed en wil je in één keer alles uitschakelen? Met de WIZ LED strips, de spots en de andere verlichting maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk. Bovendien zijn de lampen regelmatig in de aanbieding, zodat je die op een heel voordelige manier kunt aanschaffen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Binnen ons brede assortiment slimme verlichting van WIZ heb je de keuze uit allerlei lampen. Dus zoek je een E27-fitting, een GU10-fitting of een tafellamp? Dankzij de verschillende modellen kun je er op allerlei plekken in huis gebruik van maken. En vervang je de huidige verlichting door de slimme modellen van WIZ? Dan gebruik je hetzelfde licht, dat je nu op een veel meer eenvoudige en slimme manier kunt gebruiken.

WIZ: bedienen met Google, Siri en Amazon

Ben je benieuwd hoe je de WIZ slimme verlichting kunt bedienen? Dat kan op een aantal verschillende manieren. Je gebruikt daarvoor de app op je telefoon of een slimme afstandsbediening. En wil je het jezelf nog makkelijker maken? Gebruik dan Hey Google, Siri van Apple of Amazon Alexa. Je kunt de verlichting gewoon met je stem inschakelen en weer uitdoen, zodat je daar de bank niet meer van af hoeft te komen. En beter nog, je hoeft er niet eens een knop voor in te drukken.

De slimme bediening van de WIZ-verlichting geldt natuurlijk voor alle lampen die er beschikbaar zijn. Dus zoek je naar spots, naar lampen voor aan het plafond of aan de wand? Er zijn zelfs LED panelen beschikbaar, waarmee je de kantoorruimte of winkelruimte op een goede manier kunt verlichten. We laten je graag zien welke verschillende mogelijkheden je hebt, zodat je de verlichting in huis en op andere plekken een stuk slimmer kunt maken.

Met de draadloze afstandsbediening voor de slimme verlichting van WIZ kun je de verlichting eenvoudig bedienen, zelfs aan de hand van ingestelde scènes. Je zorgt er daarmee in één keer voor dat je de verlichting inschakelt, uitschakelt of op de gewenste stand zet. Je hoeft dat niet meer per lamp te doen, om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken.

WIZ slimme verlichting kopen

Je kunt online de WIZ slimme verlichting kopen, die we in veel gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. Dat betekent dat je de slimme vloerlampen, de E14 en E27 verlichting van WIZ en de andere modellen daarna snel in huis hebt. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je daar nooit lang op hoeft te wachten. En heb je al meer slimme lampen van WIZ? Je voegt de nieuwe modellen eenvoudig toe, om het geheel op de makkelijke manier te bedienen.

Wil je de smart verlichting van WIZ aan de andere kant gewoon een keer uitproberen? Je kunt de lampen online bestellen, waarna je bij ons standaard 100 dagen bedenktijd hebt. Zo zorgen we ervoor dat je zelf kunt ervaren hoe makkelijk het werkt. En hoe je de slimme verlichting van WIZ kunt gebruiken in plaats van de bestaande lampen. Vervang ze door smart-lampen, waarmee je de bediening daar.