Stekkerspots

Stekkerspots kopen? De makkelijkste manier om verlichting aan te brengen, gewoon door de stekker daarvan in het stopcontact te steken. Handig voor op de gang en op andere plekken waar je de lamp niet op de grond wilt zetten. En niet wilt ophangen, maar waar je het toch belangrijk vindt dat het niet te donker is. Gebruik de stekkerlamp in een zo compact mogelijk formaat en ontdek ook de grotere modellen, zelfs met de mogelijkheid om de lichtbron te richten zoals je dat wilt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

23 artikel(en)

Sorteer op

23 artikel(en)

Sorteer op

De stekkerspots in LED werken op een heel zuinige manier. Ze hebben een beperkt vermogen, terwijl je toch zorgt voor voldoende licht. Bijvoorbeeld met 3W of 6W, waarmee je een veel meer krachtige traditionele lichtbron kunt vervangen. Voor verlichting op een zuinige manier, natuurlijk met het industriële ontwerp of gewoon in wit en met een zo eenvoudig mogelijk ontwerp. Ontdek online wat er beschikbaar is, om de spots gewoon met een stekker in het stopcontact te steken en daar gebruik van te maken.

Direct in het stopcontact

De stekkerspots steek je als lamp gewoon in het stopcontact, zonder dat er sprake is van een snoer of andere afstanden. In plaats daarvan maak je er gebruik van op de plek waar het stopcontact zit, soms met de mogelijkheid om de verlichting te richten. En gaat het je om een lampje dat automatisch aan gaat als er iemand langsloopt? De modellen met een sensor zorgen ervoor dat ze aangaan als dat nodig is, bijvoorbeeld om in het donker jouw weg te kunnen vinden op de gang. Zonder dat je eerst de lichtknop moet zoeken en zonder te struikelen over van alles dat je niet had zien liggen.

De stekkerspots die je kunt bestellen stralen warm wit licht (3000K) uit, dat prettig is voor de ogen op het moment dat je even wakker schiet of net wakker bent geworden. Het is nog niet te fel en bovendien in een kleur om even rustig aan te wennen. Als handig lichtje op de gang en op andere plekken, waar je jouw weg moet vinden om naar het toilet te gaan of bijvoorbeeld ’s morgens naar de douche te lopen. Natuurlijk in een aantal verschillende designs, zodat je zelf bepaalt op welke manier je gebruik wilt maken van de lamp met een stekker.

Stekkerspots kopen: uitgebreid assortiment

Zoek je een industriële stekkerspot of juist een eenvoudig model in bijvoorbeeld mat wit? Dankzij het gebruikte kunststof kun je er goedkoop gebruik van maken, terwijl de kwaliteit uitstekend is. Voor een stekkerspot die je makkelijk kunt plaatsen, met een rond, vierkant of een ander ontwerp. En zelfs met lampen waarvan je de verlichtingsbron kunt richten. Om ook om de hoek te kunnen schijnen of die omhoog of omlaag te geleiden. Precies op de manier die je wilt, zodat de verlichting beschikbaar is waar je gebruik van wilt maken. Met een sensor of een lichtknop, die je natuurlijk makkelijk kunt bedienen.

Zoek je naar de meest praktische verlichting, meteen bij het stopcontact? Een stekkerspot of een stekkerlamp in LED is dan de juiste keuze. Voor zuinige en duurzame verlichting, die we gewoon voor je op voorraad hebben en die je dus snel in huis hebt. Standaard 100 dagen op zicht. Neem dus even uitgebreid de tijd om te beoordelen of de stekkerspots in LED inderdaad de verlichting zijn waar je naar op zoek bent. Zodat je zeker weet dat je met die LED verlichting voor in het stopcontact een goede keuze maakt.